«



Magic Word:
"I'm selfish , impatient and a little insecure . I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

Hi and Assalamualaikum
Posted On Sunday, November 11, 2012 @ 2:23 AM| 0 comments
Hi and Assalamualaikum,
Dah lame tak singah dekat blog ni, so saya angkat peluang ni untuk edit blog saya, k ;D
al-maklumlah busy study, yekkk, kononlah kan,
NOW cuti dah start, keje Farah Diyana time cuti ni, jalan-2 dekat semua mall yang ade dekat KL ni dgn Wan, Mummy Ita, Mama, Adik dan Uncle Shah ;D
bile jalan-jalan tu nampak dia tulis jawatan kosong mesti tanye umur berape dorang nak pakai -,- semua jawab '18++' Damn la wehh, and tadi saya try apply keje dekat kedai kawasan rumah, hopefully dapat, Amin ;D